Kotisiivoukset 38€ / h (sis. alv 24%)

Kotisiivouksen minimiveloitus on kaksi tuntia.

Tarjoamme kotisiivousta vahvalla ammattitaidolla ja kokemuksella Forssassa ja lähikunnissa. Yrityksemme on hyväksytty aluehallintoviranomaisten rekisterin yksityisenä sosiaalipalvelun tarjoajana. Rekisteröityminen tarkoittaa sitä, että voimme tarjota siivouspalveluja vanhuksille ja vammaisille ilman arvonlisäveroa.

Mikäli olet oikeutettu käyttämään kunnan tarjoamia sosiaalipalveluja, voit halutessasi hankkia palveluita myös yksityiseltä yritykseltä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

KOTITALOUSVÄHENNYS

Vähennyksen enimmäismäärä on 2400 euroa. Arvonlisäverollisesta työkorvauksesta voit vähentää 45%. Omavastuuosuus on 100 euroa. Kumpikin puoliso voi saada erikseen 2000 euron vähennyksen.

Vähennyksen voi saada myös omien, puolison tai edesmenneen puolison vanhempien, ottovanhempien, kasvattivanhempien tai näiden suoraan ylenevässä polvessa olevien sukulaisten käyttämässä asunnossa tehdystä siivoustyöstä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.


Yrityksille ja taloyhtiöille alk. 30€/h (alv 0%)

Esim. porrassiivous, parakkisiivous, toimitilasiivous, toimistosiivous, loppusiivous, työmaasiivous.
Yrityssiivouksen minimiveloitus on kaksi tuntia.

  • laskutamme vain tehdyistä työtunneista
  • sis. alv ja matkakulut 12km säteellä Forssasta. Ylimenevät kilometrit 0,53€/km (sis. alv 24%)
  • tuntihintamme on kaikkina arkipäivinä sama.
  • mahdollinen vajaa neljännestunti pyöristetään seuraavaan 15 minuutin jaksoon
  • siivoustyössä käytetään pääsääntöisesti yrityksemme puhdistusvälineitä ja -aineita


Tyhjennyssiivous, esim. häkkivaraston tai vinttikomeron tyhjennys poiskuljetuksineen alk. 150€ (sis. alv 24%)

Etsitkö luotettavaa tyhjennyssiivoojaa? Jamske Oy toteuttaa tyhjennyssiivoukset Forssan alueella mm. asuntoihin, kuolinpesiin sekä varastoihin. Lisäksi hoidamme häkkivarastojen tyhjennykset huolellisesti ja varmasti.

Kuolinpesän tyhjennyssiivous hoituu meiltä vaivattomasti ja rivakasti asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Näin ollen asunto voidaan tarvittaessa myydä nopeallakin aikataululla.

Hävitämme luottamukselliset tavarat, kuten tietokoneet, kuitit ja muut asiakirjat tietoturvaa kunnioittaen. Kuolinpesässä on usein tavaraa, joilla on selkeä kierrätysarvo ja näistä olemme valmiita tarjoamaan rehdin käteishinnan!